Intensieve spoedcursus zakelijk Engels

Privé spoedcursus 1:1 Engels

The English Center verzorgt volledig op maat gemaakte intensieve privécursussen Engels en intensieve cursussen zakelijk Engels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Deze gepersonaliseerde spoedcursussen zijn geschikt voor cursisten op alle niveaus, van A2 beginners tot en met gevorderden, en zijn ontworpen om uw Engels snel en efficiënt te verbeteren.

Intensieve Spoedcursussen zakelijk Engels op toplocaties in Amsterdam

Deze 100% op maat gemaakte training wordt gegeven op uitstekende locaties in Amsterdam – in het prachtige, artistieke Museumkwartier vlakbij het bekende Vondelpark en het Van Gogh Museum, in de historische Kromme Waal vlakbij het Centraal Station van Amsterdam en in het moderne Solys Business Center in Amsterdam Zuid.

Kies voor volledige of halve dagen intensieve cursussen zakelijk Engels

  • Hele dag intensieve spoedcursus Engels (28 uur in totaal, 7 uur per dag), ’s ochtends of ’s middags. U kunt de vier dagen van de week kiezen die voor u het beste werken, bijvoorbeeld maandag-donderdag, of u kunt uw cursus rond een weekend opbouwen – beginnend op donderdag-vrijdag en eindigend op maandag-dinsdag. U kunt er ook voor kiezen om extra weken aan uw studieprogramma toe te voegen.
  • Halve dag intensieve spoedcursus Engels (16 uur in totaal, 4 uur per dag), ’s ochtends of ’s middags. U kunt de vier dagen van de week kiezen die voor u het beste werken, bijvoorbeeld maandag-donderdag, of u kunt uw cursus rond een weekend opbouwen – beginnend op donderdag-vrijdag en eindigend op maandag-dinsdag. U kunt er ook voor kiezen om extra weken aan uw studieprogramma toe te voegen.

Bent u niet zeker van uw Engelse niveau?

Deze cursus is voor CEFR-niveau sprekers A1+ – C2 (van beginner tot en met gevorderd). Bent u niet zeker van uw niveau? Doe dan nu onze gratis Engelse niveautest. Wilt u verder praten over uw niveau en uw doelen? Neem dan contact met ons op. Wij spreken u graag over uw professionele Engelse behoeften, doelen en uitdagingen!

Hoe verloopt een privécursus Engels bij The English Center?

Onze intensieve privécursussen bieden non-stop taaltrainingen met een professioneel team van native-speaker docenten die u helpen met elk aspect van de Engelse taal. Zoals een “language brain wash” begint je brein in het Engels te werken. Na de les kunt u uw Engels blijven oefenen met iedereen die u tegenkomt, want Amsterdammers spreken goed Engels! Sommige mensen zeggen dat Engels de tweede taal van de stad is.
Tot slot, wanneer u klaar bent om te ontspannen, kunt u gebruik maken van ons video trainingsprogramma om Engelse video’s te bekijken en te spreken. U krijgt direct feedback van het videoprogramma, dus als u weet het als u goed klinkt!

Wat bereikt u met uw intensieve spoedcursus Engels?

Deze cursus zal u helpen om de Engelse vaardigheden te ontwikkelen die voor u het belangrijkst zijn. Uw cursus zal volledig worden aangepast aan uw Engelse niveau en doelstellingen, maar het zal een aantal of al deze elementen bevatten.

  • Betere uitspraak
  • Verbeterd begrip van de grammatica en minder fouten
  • Betere zinsbouw
  • Grotere woordenschat en meer idiomen
  • Vlottere Engelse gesprekken
  • Beter Engels schrijven
  • Met meer vertrouwen en plezier, vloeiender Engels spreken!
  • Testvoorbereiding op succes

Naast de privélessen raden wij ons unieke Leer Engels App aan om uw uren nog verder uit te breiden. Wij raden de meeste klanten onbeperkte mobiele videotraining (één maand) en een tekstboek aan.

Intensievere opleidingsmogelijkheden

Naast de volledige dag intensieve cursus Engels – 28 uur – 7 uur per dag, kunt u kiezen voor een halve dag intensieve cursus – 16 uur – 4 uur per dag. Kies vier opeenvolgende dagen: Maandag-donderdag, dinsdag-vrijdag, of een andere combinatie die voor u het beste werkt. U kunt ook kiezen voor twee segmenten met een weekend ertussenin. Kies ochtenden of middagen.

Er zit geen BTW op taaltrainingen.

Welkom bij uw privécursus Engels

Cursus details

NiveauBeginner tot en met gevorderd
TrainersNative-speaker docenten
Cursus4 halve dagen
Klassikale uren16 uur (halve dag)
Zelfstudie-uren12
Totaal aantal studie-uren28 hours
CursusboekNader te bepalen, niet inbegrepen
Niveau testGratis
Interactieve video trainingAanbevolen, niet inbegrepen
Course certificate
LocationVan Eeghenlaan 27 (Museumkwartier), Kromme Waal 9 (nabij Centraal Station), Solys Business Center (Amsterdam Zuid), Den Haag en Rotterdam.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Neem contact op!
©2006-2019. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?