Engelse sollicitatievoorbereiding

Een gericht, drie uur durend privé opleidingspakket. Oefen Engelse sollicitatiegesprek vragen en antwoorden in een rollenspel met een native-speaker trainer. Krijg praktische feedback die u kunt gebruiken!

Er is niets belangrijker voor uw carrière dan communicatie, en de meeste sollicitatiegesprekken zullen enkele Engelstalige vragen bevatten. Engels is de wereldtaal voor het bedrijfsleven en in de meeste sollicitatiegesprekken wordt er zeker van u verwacht dat u Engels spreekt. Ons Engelse sollicitatievoorbereiding pakket geeft u de gerichte training en feedback die u nodig heeft om goed te presteren in uw sollicitatiegesprek.

Het Engels dat u nodig heeft.

Kunt u effectief beschrijven, discussiëren, instemmen, het niet eens zijn, slimme vragen stellen en uw carrière verhaal vertellen – in het Engels? Als het antwoord “nee” is, laat ons uw vaardigheden in zakelijk Engels verbeteren met de populaire Engelse sollicitatietraining van The English Center – altijd met een getalenteerde, native-speaker trainer.

Onze Interview Prep cursus Engels bevat:

  • Rollenspel van de meest voorkomende interviewvragen
  • Small talk: sociaal zakelijk Engels
  • Praten over uzelf: wat te zeggen en wat niet
  • Inzicht in timing en flow
  • Veel spreekvaardigheid (met correcties)
  • Discussiëren
  • Diplomatieke taal
  • Lichaamstaal

Wij helpen werkzoekenden zich voor te bereiden op sollicitatiegesprekken in het Engels. Aan de hand van standaard interviewvragen plannen, repeteren en oefenen we door middel van rollenspel antwoorden op verwachte vragen.
Daarnaast hebben we online video cursussen zakelijk Engels en persoonlijke coaches die kunnen helpen met CV’s, motivatiebrieven, profielfoto’s en video’s.

U bent aangenomen!

Cursus details

Privé of groep?Privé les
NiveauIntermediaire en hoger
TrainerNative-speaker docent
Cursusduurtwee afspraken van 90 minuten
Dag en tijdFlexibel
Aantal deelnemers1
Niveau testMLIT inbegrepen
Interactieve videoWordt aanbevolen maar is niet inbegrepen in de kosten
LocatieFlexibel

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Neem contact op!
©2006-2019. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?