Gratis Online Business Engels Test

The English Center biedt een gratis online Business English Idiom Quiz aan. De test bestaat uit 25 meerkeuzevragen. Klik op de bovenstaande knop om te beginnen. Deze Business English Idiom test is gratis en vrijblijvend. Geef uzelf 15-30 minuten om de test af te ronden. Wanneer u de test heeft voltooid, ziet u uw score. Wij zullen u vervolgens een follow-up e-mail sturen over uw resultaten.

Belangrijk: doe deze test op een laptop of een desktop voor de beste gebruikerservaring.

Geeft u de voorkeur aan een gratis niveautest voor algemeen Engels?

Dan nodigen wij u uit om de gratis online Engelse niveautest van The English Center voor grammatica en woordenschat te doen. Deze test is gratis en vrijblijvend. De test bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Doe de gratis Engelse test nu. Wanneer u de test heeft voltooid ziet u uw score. Later sturen we u een follow-up mail aangaande uw resultaten.

Idioom Scores
1 - 15Beginner
16 - 34Intermediaire
35 - 50Gevorderd

Geeft u de voorkeur aan een robuustere Engelse test met een officieel Oxford rapport geïndexeerd op het CEFR niveau?

Koop dan een Oxford Test (OOPT) (€35). Nadat u de link hebt gekregen en de test voltooid ontvangt u uw testresultaten direct in een officiële e-mail van Oxford, met een officieel PDF-rapport in de bijlage. Let op: wij sturen u test links van maandag tot en met vrijdag. U kunt uw niveau Engels snel en eenvoudig testen met de Oxford Online Placement Test. De test wordt automatisch nagekeken en deze gestandaardiseerde en formatieve test geeft nauwkeurige en betrouwbare resultaten om u te helpen het juiste niveau voor uw Engelse cursus te bepalen. De resultaten geven een CEFR-niveau weer, een score tot 120, en de tijd die nodig was voor de onderdelen: gebruik van Engels en luisteren. De test wordt online afgenomen, dus u kunt de test thuis, op school of op kantoor doen. Deze test duurt ongeveer een uur. Neem contact met ons op via het contactformulier om de Oxford test te bestellen.

©2006-2021. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?