Gratis Online Business Engels Idiom Quiz: Durft u de test te doen?

The English Center biedt een gratis online Business English Idiom Quiz aan. De test bestaat uit 25 meerkeuzevragen. Klik op de bovenstaande knop om te beginnen. Deze Business English Idiom test is gratis en vrijblijvend. Geef uzelf 20 minuten tot een uur de tijd om de test af te ronden. Doe nu de gratis Engelse test of klik op de knop “Doe de gratis idiom test” hieronder om te beginnen. Wanneer u de test heeft voltooid, ziet u uw score. Wij zullen u vervolgens een follow-up e-mail sturen over uw resultaten. Hier zijn de score banden met bij benadering de CEFR-equivalenties.

Geeft u de voorkeur aan een gratis niveautest voor algemeen Engels?

Dan nodigen wij u uit om de gratis online Engelse niveautest van The English Center voor grammatica en woordenschat te doen. Deze test is gratis en vrijblijvend. De test bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Gelieve 20 minuten tot een uur de tijd te nemen om de test af te ronden. Doe de gratis Engelse test nu. Wanneer u de test heeft voltooid ziet u uw score. Later sturen we u een follow-up mail aangaande uw resultaten. Hier zijn de score banden met bij benadering de CEFR-equivalenties.

ScoreLevelCEFR
1 - 15BeginnerA1
16 - 24BeginnerA2
25 - 32Pre-IntermediaireB1
33 - 39IntermediaireB2
40 - 45Hoog intermediaire EngelsC1
46 - 50GevorderdC2

Geeft u de voorkeur aan een robuustere Engelse test met een officieel Oxford rapport geïndexeerd op het CEFR niveau?

Koop dan een Oxford Test (OOPT) (€35). Nadat u de link hebt gekregen en de test voltooid ontvangt u uw testresultaten direct in een officiële e-mail van Oxford, met een officieel PDF-rapport in de bijlage. Let op: wij sturen u test links van maandag tot en met vrijdag. U kunt uw niveau Engels snel en eenvoudig testen met de Oxford Online Placement Test. De test wordt automatisch nagekeken en deze gestandaardiseerde en formatieve test geeft nauwkeurige en betrouwbare resultaten om u te helpen het juiste niveau voor uw Engelse cursus te bepalen. De resultaten geven een CEFR-niveau weer, een score tot 120, en de tijd die nodig was voor de onderdelen: gebruik van Engels en luisteren. De test wordt online afgenomen, dus u kunt de test thuis, op school of op kantoor doen. Deze test duurt ongeveer een uur. Neem contact met ons op via het contactformulier om de Oxford test te bestellen.

Neem contact op!
©2006-2019. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?