Bijles Engels Amsterdam

Als u of uw kind bijles Engels in Amsterdam nodig heeft, dan is The English Center de aangewezen plek om op een professionele wijze ondersteuning te krijgen. Leerlingen die moeite ondervinden met het vak Engels kunnen bij ons op een professionele en leuke manier begeleiding krijgen. De aandacht kan bijvoorbeeld specifiek gericht worden op grammatica, maar ook het leren spreken van de taal kan onderdeel zijn van bijles Engels. Het volgen van het vak Engels wordt vanzelf leuker als de leerling ziet dat de bijlessen resultaat hebben.

Neem bijles voor het Engels in Amsterdam met resultaat.

Het volgen van bijles Engels in Amsterdam wordt gedaan met als doel resultaat te behalen. Bij The English Center hebben wij al vele leerlingen succesvol begeleid in het geven van bijles Engels. Ook u kunt van onze werkwijze en lesmethoden profiteren en snel resultaat zien.

Bijles Engels kunnen wij ook geven ter voorbereiding op een examen, zodat de leerling met vertrouwen en de benodigde kennis bijvoorbeeld met succes het eindexamen kan afleggen.

Bijles Engels in Amsterdam van native speakers

Bijles Engels in Amsterdam wordt bij ons door native speakers gegeven. Overigens kunt u ook bij ons terecht als u buiten Amsterdam woont, want wij zijn in meerdere plaatsen actief. Woont u in Badhoevedorp, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn of Hoofddorp, dan kunt u voor bijles in de Engelse taal eveneens van onze diensten gebruikmaken. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden tijdens het gratis eerste kennismakingsgesprek. Wij bespreken dan uw wensen en er kan desgewenst zo snel mogelijk met de bijlessen gestart worden.

Wat anderen zeggen over The English Center

Neem contact op!
©2006-2018. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?