Onze Amsterdamse klaslokalen

Van Eeghenlaan 27 in het prachtige Amsterdams Museumkwartier

Deze elegante locatie ligt tegenover het Vondelpark op slechts enkele minuten afstand van het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Deze locatie beschikt over charmante zalen voor privé- en kleine groepstrainingen. U kunt binnenlopen om de heerlijke rust van dit “koetshuis” te ervaren op woensdag, donderdag & vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Gewoon bij één van de bellen aanbellen en vraag naar Leonie.

Of plan een gratis kennismakingsgesprek in met een Engelse docent op een willekeurige weekdag.

Elandsgracht 70 in de oude Jordaan

Het Claverhuis is een authentiek, Boheems en ouderwets buurtcentrum in de Jordaan met beneden een café en boven Nederlandse en Engelse klaslokalen. Dit is de locatie voor de meeste van onze Engelse kleine groepscursussen in Amsterdam. De deur staat bijna altijd open dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Maar als u een docent wilt ontmoeten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

KW9 – Kromme Waal 9 – direct bij Centraal Station Amsterdam

De Kromme Waal is een historisch gebouw op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Het huis is in 1879 in gotische stijl gebouwd en is onlangs weer in gebruik genomen door coach Helene Spronk. Ze zegt: “Ik wil KW9 delen met iedereen die niet in een zielloze ruimte wil zitten of wil coachen in een somber kantoor en voor wie volledige vrijheid willen hebben om contact te maken”.

Ga naar onze contactpagina voor een compleet overzicht van al onze locaties in Amsterdam en de Randstad.

Laten we contact opnemen!
©2006-2018. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?