Engels leren Amsterdam

 Hier is het namelijk mogelijk om op een leuke en ontspannen manier Engels te leren van native speakers. Er wordt lesgegeven op elk gewenst niveau en voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Bij ons staat u als cursist centraal en de lesstof en leswijze wordt daarbij afgestemd op het doel dat u met Engelse les wilt bereiken.

Lesmethoden Engels leren in Amsterdam
Doordat wij een persoonlijke gerichte aanpak hanteren met betrekking tot het Engels leren in Amsterdam, boeken onze cursisten goede resultaten. Wilt u bijvoorbeeld voorbereid worden op een sollicitatiegesprek in het Engels, dan hoeven daarvoor geen boeken te worden gebruikt. De nadruk ligt dan op het leren voeren van een conversatie in het Engels op het betreffende vakgebied. Een andere methode is om wel gebruik te maken van lesboeken en online leerprogramma’s, die u in staat stellen om snel een hoog niveau Engels te bereiken.

Engels leren in Amsterdam of omgeving
Engels leren in Amsterdam is mogelijk, maar wij bieden u ook de gelegenheid om vanuit de regio naar ons toe te komen. Zo kunt u bij ons ook terecht vanuit de plaatsen Uithoorn, Amstelveen en Badhoevendorp om Engelse les te volgen. Verder zijn wij actief in Hoofddorp en in Aalsmeer. Een eerste gesprek is bij The English Center altijd gratis en vrijblijvend. U kunt vandaag nog contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Lees verder